Bali Highlights met Made

Bali met het hele gezin

Een 15 daagse rondreis speciaal voor u en uw gezin.


Dag 1


Na aankomst op het vliegveld op Bali wordt u door uw privégids verwelkomd en naar uw hotel in Sanur gebracht. De overnachting is in Sanur.( Sanur Paradise Plaza Hotel of Suit)


Dag 2

Vandaag staat er niet veel op het programma, zodat jullie allen lekker kunnen relaxen. Er zijn verschillende opties om u zelf en de kinderen te vermaken. Er is een zwembad in het hotel. Het strand en het centrum van Sanur zijn beide vlakbij. De overnachting is in Sanur.


Dag 3

Na het ontbijt gaan jullie het prachtig gebied Tabanan in het westen van Bali verkennen. Het transport is een fietstaxi waarmee jullie langs de rijstvelden komen en brengen jullie een bezoek aan een lagere school. U maakt allen kennis met de Balinese cultuur. Na het bezoek aan de school leren jullie natuurlijk ook het een en ander over het boerenleven op Bali. De overnachting is in Sanur.


Dag 4

Vandaag gaat u met het gezin de dierentuin van Bali bezoeken. Dit park biedt plezier voor de hele familie. Er zijn vele verschillende diersoorten ziet zoals: tijgers, leeuwen vogels etc. De overnachting is in Candidasa (Candibeach cottage of Ramabeach Candidasa).

Dag 5

Een dag om te relaxen. U kunt het dorp en het strand van Candidasa verkennen.

Dag 6

De eerste stop vandaag is in het dorpje Tenganan waar jullie kennis maken met de oorspronkelijke inwoners van Bali. Daarna rijden we richting Ubud. Onderweg bezoekt u een vleermuizen tempel. De overnachting is vandaag in Ubud Sahadewa of Ramaphala.

Dag 7

Jullie bezoeken vandaag de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden van Ubud. U bezoekt o.a. Monkey forest waar u veel aapjes kunt zien en een heel mooi rivier met veel spectaculaire grote bomen, het paleis van de plaatselijke koning Puri Saren, traditionele Balinese huizen met verschillende hofjes. En als laatste bezoekt u ook een olifanten grot/tempel. De overnachting is weer in het zelfde resort in Ubud.

Dag 8

Vandaag heeft u de mogelijkheid om exursies te boeken voor u zelf en of voor de kinderen. Deze exursie zal plaats vinden in het hotel. Of een locatie dichtbij. De mogelijkheden zijn: Schilderles, Kookles en Dansles.

Dag 9

We verlaten Ubud en vertrekken naar Lovina. Onderweg kunnen jullie genieten van de mooie omgeving. Jullie bezoeken de Tirta Tempel. Deze tempel wordt door veel lokale mensen bezocht, omdat de tempel heilige baden bezit van bronwater. Daarna rijden we naar Kintamani waar jullie een vulkaan zien met een zeer mooi meer. Een prachtig plaatje! De overnachting is in Lovina.( Aditya of Aneka Lovina).

Dag 10

Vandaag staat u vroeg op want we gaan op zoek naar dolfijnen. Jullie vertrekken met een boot naar de open zee om wilde dolfijnen te zien. Omdat u 's ochtends zo vroeg moet opstaan heeft u de middag vrij te besteden om lekker uit te rusten. De overnachting is in Lovina.

Dag 11

In de morgen bezoeken jullie een van de mooiste watervallen op Bali '' Gitgit waterval". Daarna rijden we door naar een botanische tuin. In deze tuin vindt u een overvloed aan lokale tropische planten en bloemen. Bij de botanische tuin wordt ook de optionele excursies ''Tree Top Adventure'' aangeboden. De Tree Top Adventures zijn 5 adventure circuits met verschillende uitdagingen voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens de survival slingeren de kinderen tussen bomen door, klimmen op touwladders en lopen ze over lange touwen bruggen. Alles wordt begeleid door professioneel personeel. De overnachting is in Kuta, Bali Rani of een hotel van dezelfde categrie).

Dag 12

Een dag om te relaxen aan zee.

Dag 13

Vandaag gaan we zwemmen in het waterpark "waterbom" in kuta. Uw kinderen zullen zicht hier uitstekend vermaken.

Dag 14

Een dag om te relaxen en alle tijd te nemen om alles te organiseren voor de terugreis.

Dag 15

U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

kosten

Prijs : dit kunt vrijblijvend opvragen

Inclusief: Hotel***, auto met airco en chauffeur, entree tickets

Nederlands of Engels sprekende gids

Exclusief : lunch, diner en vliegtickets

IMG_9772 (24K)

           Barong

IMG_9217 (25K)

           Munduk

IMG_9272 (20K)

           Verkoop

© 2010 www.baligids.nl