Bali Highlights met Made

Minirondreis Bali Cultuur

Deze reis bestaat uit 3 dagen en 2 overnachtingen

Dag 1

batukaru_temple (41K)

Met deze reis zult u kennis maken met de schitterende Balinese cultuur en natuur. Allereerst bezoekt u de Batukaru Tempel. Om deze tempel te bezoeken, gaan wij diep het oerwoud in van Bali.

Na dit bezoek vervolgen we onze reis naar de regio Jatiluwih. Deze regio heeft de mooiste rijstterrassen en onderweg stoppen we om mooie fotoshoots te maken. Na de lunch bezoeken we de watertempel Ulundanu en de kleurrijke traditionele markt van Candi Kuning. We overnachten in het dorp Munduk( Munduk Sari Hotel, Puri Lumbbung of eenzelfde hotel categorie).

Dag 2

banjar_hotspring (75K)

Na het ontbijt starten we met een wandeling in de omgeving van Munduk. Het dorpje staat bekend om de vele specerijen plantages zoals koffie, cacao, kruidnagel etc. Onderweg bezoeken we een zeer mooie waterval. Na de waterval reizen we verder naar de heilige warmwaterbronnen van Banjar. U kunt daar een bad nemen in de zwavel warm water. Als laatste bezoeken we de Boeddhistische Tempel. We overnachten in het dorp Lovina.( Aneka lovina, Aditya hotel of eenzelfde hotel categorie).

Dag 3

pasar_ubud (89K)

We staan vandaag vroeg op om vanaf zee de kust van Bali te bezichtigen en kijk niet raar op wanneer u naast de boot dolfijnen ziet zwemmen. Na terugkomst kunt u ontbijten en hierna hebben we nog een kort bezoekje bij de mooie Beji tempel. Deze tempel is geweid aan de rijstgodin Dewi Sri.

We vervolgen de reis naar Kintamani. Dit dorp ligt op een hoogte van 1500 meter boven de zee spiegel. U zult een spectaculair uitzicht beleven! We eindigen aan de rand van een grote krater. In deze krater ziet u het kratermeer en de nog werkende vulkaan Batur op een hoogte van 1717 meter. Na de vulkaan gaan wij naar Ubud. Ubud is het kunstenaar dorpje van Bali. In Ubud heeft u de mogelijkheid om leuke traditionele koopjes te doen.

kosten

Prijs : dit kunt u vrijblijvend opvragen

Inclusief: Hotel***, auto met airco en chauffeur, entree tickets

Nederlands of Engels sprekende gids

Exclusief : lunch en diner

© 2010 www.baligids.nl