Bali Highlights met Made

Overigen

Autohuur

Het is ook mogelijk om uw eigen programma op te stellen, hetzij met mijn hulp of met informatie die u zelf heeft bemachtigd. U kunt dan de auto huren met chauffeur en nederlands sprekende gids. Wij brengen u dan overal naar toe waar u maar wilt.

De kosten hiervan zijn vrijblijvend op te vragen

Raften en snorkelen bij Blue lagoon

De Safari White Water Rafting en de Telaga Waja rivier bieden u een uitdagende 14 km actievol raften met hartkloppende 2e,3e en 4e graads stroomversnelingen. Voordat volledig gekwalificeerde instructeurs u via een onafgebroken reeks nauwe kanalen naar beneden zullen leiden, waaronder een steile 3 m hoge afdaling, worden u eerst de veiligheidsinstructies, peddels, helm en reddingsvest uitgereikt. De ge´soleerde Telaga Waja rivier ligt in het uiterste oosten van Bali en vindt z'n oorsprong hoog op Mount Agung. De serene stilte van het regenwoud wordt slechts onderbroken door fluitende vogels, de stromende rivier en uw eigen kreten van opwinding tijdens het raften. Bij het dorp Tabu verlaten wij de rivier en na een douche geniet u van een lunchbuffet met uizicht over de rijstterrassen. Na de lunch rijdt u richting Blue Lagoon, een heel mooi deel van de zee om te snorkelen waarbij u de prachtigste tropische vissen kunt zien.

Batur Vulkaan en het beroemde dorp Trunyan

Deze unieke culturele toer brengt u, via de mooie heuvels van Noord-Oost Bali, naar het slapende stadje Bangli. Hier vindt u schoonheid van een 11e eeuwse PURA KEHEN TEMPEL. Via kleine rustige binnenweggetjes rijdt u daarna de binnenlanden in naar een grote bamboo bos. U rijdt dan door centraal Bali via heuvels en dalen. Dan bezoekt u specerijen plantages met koffie, cacao, kruidnagel,kaneel, etc. Hierna gaat u naar de Batur vulkaan. Met een lokale boot steken wij het meer over richting Trunyan. Het bijzondere van Trunyan, is dat de overledenen boven de grond worden 'begraven'. Deze tour is anders dan anders, inclusief lokale boot, auto met chauffeur, entreegelden, lunch en nederlands sprekende gids.

© 2010 www.baligids.nl