Bali Highlights met Made

Bali avtiviteiten

1. Kintamani fietstocht

Fietstocht (27K)

U wordt naar Kintamani dorp gebracht. Hier kunt u mooie panorama van de Batur vulkaan en Batur meer genieten. Vanaf de Kintamani fietst u op mountainbikes naar beneden. Voornamelijk bergafwaarts dus weinig inspanning en des te meer tijd om te genieten van de schitterende omgeving. U fietst tussen de rijstvelden door, langs de tempel, door het bamboobos heen en geeft u onderweg een high five aan de kleine kindertjes langs de kant. Zij vinden het prachtig om buitenlandse toeristen op de fiets te zien.

2. Jungle tocht

Jungletocht1 (8K) Junglewaterval (5K)

U wordt naar Kintamani dorp gebracht in Bedugul voor een wandeling met hoogteverschillen door het oudste bos van Bali. Deze excursie is verplicht om lokale gids te gebruiken. De lokale gids legt onderweg veel over de flora en fauna uit. Verder nog een korte kanotocht over het Tamblingan meer. Na de lunch wordt u gebracht naar Banyumala waterval

3. Rafting Telaga Waja rivier

De Safari White Water Rafting en de Telaga Waja rivier bieden u een uitdagende 14 km actievol raften met hartkloppende 2e,3e en 4e graads stroomversnelingen. Voordat volledig gekwalificeerde instructeurs u via een onafgebroken reeks nauwe kanalen naar beneden zullen leiden, waaronder een steile 3 m hoge afdaling, worden u eerst de veiligheidsinstructies, peddels, helm en reddingsvest uitgereikt. De ge´soleerde Telaga Waja rivier ligt in het uiterste oosten van Bali en vindt z'n oorsprong hoog op Mount Agung. De serene stilte van het regenwoud wordt slechts onderbroken door fluitende vogels, de stromende rivier en uw eigen kreten van opwinding tijdens het raften. Bij het dorp Tabu verlaten wij de rivier en na een douche geniet u van een lunchbuffet met uitzicht over de rijstterrassen. Na de lunch wordt u weer naar het hotel terug gebracht.

4. Rafting Ayung rivier in Ubud

Rafting2 (21K)

U wordt naar Ubud gebracht voor het startpunt Ayung rivier rafting. Daar peddelen wij op een mooi rivier, mooie groene omgeving en helder water. Het water stroomt via talrijke haarspeldbochten naar beneden.De natuur is echt nog puur, vol wilde tropische bomen met overhangende bomen. Wij varen circa 12 km via een diep uitgesneden vallei met torenhoge watervallen. Ervaar deze adembenemende rafting {graad 2}. Na een douche geniet u van een lunch buffet met uizicht op de groene omgeving. Na de lunch wordt u weer naar het hotel terug gebracht.

5. Batur vulkaan beklimmen

Baturvulkaan (5K)

U wordt omstreeks middernacht opgehaald en naar mount Batur gebracht. Bij deze excursie is verplicht om lokale gids te gebruiken. Eenmaal aangekomen begint u aan de klim van ongeveer 2 uur met een lokaal engels sprekende gids. Onderweg loopt u door een vulkanisch landschap. Circa om 06.00 uur als het weer helder is kunt echt mooie prachtige zonsopgang zien. Vertrek: 01.00 uur { Sanur, Kuta, Seminyak, Nusa Dua, Canggu} en vanaf Ubud is het vertrek om 02.00 uur.

6. Snorkelen bij Padang Bai

Snorkelen (4K)

Bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun Padangbai is er een geweldige snorkelplek. Het is een mooie kans om het onderwaterleven te zien. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar Padangbai gebracht om uw dag vol met plezier te beginnen. U wordt door een traditioneel boot overgebracht naar 2 mooie lokaties {Blue Lagoon en Tanjung Jepun), om het uitzicht van het zeeleven en de tropische vissen te zien. Het snorkelgebied heeft een zandbodem en is de thuisbasis van een van de koraalriffen van Bali. Hier zult u het rif verkennen, een kans om veestapel, engelvis, koeienvis en murenen te zien. Padangbai is een geweldige keuze voor degenen die van fotografie houdt, vooral van de macro onder water. Na het snorkelen, kunt u eerst douchen en dan wordt u weer terug naar het hotel gebracht.

Autohuur

Het is ook mogelijk om uw eigen programma op te stellen, hetzij met mijn hulp of met informatie die u zelf heeft bemachtigd. U kunt dan de auto huren met chauffeur en nederlands sprekende gids. Wij brengen u dan overal naar toe waar u maar wilt.

Alle kosten zijn vrijblijvend op te vragen.

© 2010 www.baligids.nl